Bara att slå till, eller?



Nej, vad säger ni. Är det någon mer än jag som tycker 600 spänn för en ölprovning (med mat) är prisvärt, hehe. Kan ju omöjligt bli fullt där, troligtvis blir man inte full heller...

Och förresten så har jag druckit en Ysta färsköl där, det var nog en av de äckligaste ölen jag druckit. Får hoppas för de rikas skull som betalar 600 kronor att de slipper DEN ofiltrerade "fulölen".

Kommentarer
Postat av: Marcus

Skånska Skafferiet, får de hålla öppet nu? Jag läste & hörde att miljökontoret, livsmedelsinspektionen eller vilka det nu var hade varit där och anmärkt på typ 100 saker. Ändå har de inte haft öppet så länge. Ridå!



Nyfiket åkte dit nyligen, bl.a. något med stenar och djur i deras sallad. låter ju... mysigt.



Grafitti, Asian Box och T4-matsalen är ju andra som har haft det tufft senaste året / åren.



Svarta listan bara växer, snart är det väl bara Thai Take Away som verkar ha klarat sig, där ser man ju att t.o.m. snutarna vågar sig in för att ta med käk, hahaha.

2012-03-02 @ 11:05:07
Postat av: /M

"Diverse ölsorter presenteras av Kent".

Kanske därför det kostar 599 kr och inte typ... 100?

Ingår det en konsert eller ett förhandsex av kommande skivan?

2012-03-02 @ 11:14:09
Postat av: P

Ja, gällande Skånska Skafferiet vet jag inte. Har bara läst den artikeln du läste men lät ju inte så bra. Många fel. De har väl försökt rätta till det får jag förmoda, eller försöker de håva in lite cash genom ölprovningen. De verkar i varje fall slutat med dagens rätt på lördagar. De har fortfarande stängt måndagar och tisdagar. Och menyn är rätt lik varje vecka. Har varit där några gånger. Men redan börjat tröttna.

2012-03-02 @ 11:31:02
Postat av: /M

Jag har faktiskt inte hunnit besöka dem ännu, men var sugen på det. Dock läste jag rapporten på internsidorna på jobbet (Hässleholms Kommuns intranät) och nu är jag inte sugen på att förlora min Skånska Skaffetioskuld. Gällande Nyfiket så fräschade de ju upp sig för ett tag sedan, men de har också fått svidande kritik enligt de rapporter jag läst via jobbet. Inte ok!

2012-03-03 @ 19:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0