FB is my life!

[ingenting]-Halleluja! - Christopher Sander är en mästare på (sommar)pop! http://www.skiva.se/artister/ingenting

Träffade Hlms kanske största rockstjärna/fotograf nyss utanför bolaget. Som vanligt i solglasögon, lite paff blev jag allt när jag såg att han endast bar en bag-in-box med rödvin. Han brukar ju slå ett slag för öl och gammeldansk annars, både i texter och mellansnack. Har han blivit rödvinspoet eller trubadur på "äldre" dar? Vad blir nästa drag? En comeback? Kanske med en soloplatta i stil med The Ghost of Tom Joad?! Tror den mannen får svårt att skaka av sig Bossen helt, oavsett om det är foto eller musik. Blir nog ingen Tape- eller shoegazing-musik heller...

Vad är det för en galen pajsare som Båstadtennisen dragit till sig! Österrikaren David Koellerer ser ut som en övervintrad grungerockare. Slänger racketen efter varje förlorad boll,springer på allt, beter sig osporsligt hela tiden mot motståndaren. Snudd på humor, försöker få till behandlingsuppehåll mitt i gamen.Är med 100 % inte välkommen tillbaka till Båstad även om han vinner mot Verdasco i dag, vilket jag inte hoppas.

Mjällby-Åtvidaberg 6-1! Hehe, jäkla vad de pulviserar allt motstånd.

Säga vad man vill om Tivolirocken men det är aldrig några överraskningar i lineupen längre. Har inte varit det på flera år. Rutinmässiga bokningar och spelningar med bob hund (en av de sämsta spelningar jag sett bandet göra), A Camp och Maia Hirasawa bland annat. Babian var rätt kul, och The Sounds spelade för sent. Ändå var det rätt bra, vi hade i varje fall tur med vädret - igen.

Dinosaur Jr-biljetterna inhandlade på KB i aug, för säkerhets skull.

Full och glad på Hästveda marknad? Nej, inte riktigt ändå. Majskolv, sillamacka, gräddtoppar, ny svart väska att ha öl i. Inte så dumt ändå. Nu är man redo för Tivolirocken. 

Åker till Roskilde i morgon. Bästa dagen, lördagen ju. Håkan Hellström, Pet Shop Boys, Lily Allen, Fever Ray, ...And You Will Know Us By the Trail of Dead, Amadou & Mariam, Paavoharju och The Pains of Being Pure At Heart blir det i varje fall. Sen slinkar jag säkert in på några låtar med nåt annat om tid finns. Om nu inte allt detta skulle räcka... Jag vet ju av erfarenhet att det är en bit mellan scenerna.

Tycker att Wilcos nya är ett för jäkla bra album, det tål att sägas mer än en gång, ett av årets bästa helt klart. Gubbrock, pop, alt.country och soul. Tweedy har hittat toppformen, förra var ju också finfin. Och ojdå, de spelar på Way out west.

Tillbaka från Stockholmo nu. Känns skönt på nåt vis, jäkla asande av väskor och dyl som vanligt i denna värmen. Nästa gång ska jag inte köpa med nåt hem... Men kryssningen gjorde ju sitt. Kusinen hade en seg dator, ja det mesta var rätt segt i Västerhaninge... Åt god sushi två dagar i rad på Söder, på Samba Sushi. Fräscht att de gjorde den direkt. X2000 första klass hem var behagligt. Blev en Mariestad, jobbölen!

Kändisspotting på kryssningen: Fjolårets bragdmedaljör vid Black Jack-bordet. Annars var allt precis som jag trodde. Rätt fin båt, gott om fulla flanar som drack öl, åt buffé och sysselsatte sig under den långa resan. Skoj emellanåt, men lite drygt kanske. Inget man gör för ofta. Nu ska vi bara hitta en playa här där jag kan använda mina nyinhandlade badshorts.

På tapeten just nu!



Wilco - Wilco (The Album) - Så jäkla bra, ett av årets bästa helt klart. Soul, alt.country och pop/rock i finfin blandning.

Dinosaur Jr - Farm (album)  - Gitarroljudshjältarna är tillbaka i full form, igen. Förra var mycket bra, undrar om inte denna är strået vassare. Kommer till KB i aug. Inte missa. Ett av få band som får göra gitarrsolo utan att man vrider sig i plågor...

God Help The Girl - God Help The Girl (album) - Belle and Sebastian-Stuart hittar nya sångerskor och ger Divine Comedy-Neil en jäkligt bra låt. Finfint soundtrack till en film jag inte vet om jag verkligen vill se. Skivan är ett fint B&S-substitut.

RSS 2.0