Evenemangsguiden

Var i Hässleholm Kulturhus och kollade på planscher om vad som händer inom en snar framtid i det huset och dess omnejd.

Det var som att komma in i himmelriket, eller vad sägs om nedanstående arrangemang.

I morgon är det den lille popnörden/journalisten Per Sinding-Larsen som pratar om sin karriär. Hoppas det blir några roliga anekdoter man inte hört tidigare. Gärna lite Prefab Sprout-snack och Studio Pop. I annat fall är det bra uppladdning inför AZ Alkmaar-Malmö FF klockan 21.05. Ta med bira, vuvuzelor och lite sambuca till Mötesplatsens Café i Ljungdala så ger vi järnet och jublar alternativt sjunger en MFF-ramsa varje gång Sinding-Larsen tar en konstpaus...




Det som jag kanske mest ser framemot utspelar sig inte heller i kulturhuset men ändå. I Globenhuset av alla ställen på söndagseftermiddagen (18 sept). Eje Bugge, oklart om han är släkt med Lill-Marit Bugge, ska i varje fall presentera Cliff Richards musik i ton och ord. Blir det enbart med en elgitarr eller kan vi hoppas på en fanstastiskt inprogrammeread synth med trummaskin eller ett dragspel? I vilket fall som helst hoppas jag hinna dit efter en förmodat tuff bordtennismatch mot Kristianstad PK på söndagseftermiddagen. Väl mött!




Bertil Nilsson ikläder sig på måndag rollen som historieberättare (?) i Konstcafé. Kan inte bli annat än fantastiskt. Fika ingår i entrépengen. Ska försöka hinna dit efter vår företagsbowling. Vänta på mig, Bertil, jag skyndar mig!



Onsdag 21 september är det den världsberömde Torgny Mogren som pratar om litteraturens betydelse inom skidsporten. Äntligen en idrottsutövare som tar sig tid att läsa. Ska bli väldigt intressant, hoppas han läser högt ur sin bok "Minnen" och att han tar av sig solbrillorna...




Kommentarer
Postat av: /M

Hoho, jösses vad du hann med att fota.



Eje Bugge tolkar Cliff Richard är givet, hoppas att han har med massvis med skivor, tröjor och allt annat som man helst inte vill köpa eller ens se röken av.



P.S. Kommer Cliff också? Sett till övre delen av affischen alltså :p

2011-09-14 @ 22:23:41
Postat av: /M

Men nej. Eje Bugge nu på söndag kl 14.30, det krockar med HIF-Mjällby kl 14.00. Tyvärr Eje, fotboll hos P brädar dig. Synd på så rara ärtor, men P23, SiESTA, Sommarfesten, Studiefrämjandet eller Patrik Nilsson till sin privata fest bokar nog Eje Bugge inom kort.

2011-09-14 @ 22:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0