Demoscenen på Siesta!



Har kollat lite på Norra Skånes webb-tv nu, och när de tog ett snack med Patrik Nilsson (sorry att jag inte skickat Dungen- och Amazing-skivorna än, de kom bort i flytten...), musikhandläggare på Studiefrämjandet blev det kanske det mest givande inslaget hittills. Ska kolla upp dina tips. Själv så intervjuade jag ett lokalt band, Old Panda Days. Det lät också lovande, om man gillar indierock. Kan läsas i dagens Norra Skåne och på webben.

Kommentarer
Postat av: Marcus

Amy's Ashes ska kollas in, om jag är på området efter 16-tiden på fredagen. Inte otänkbart då SMK spelar kl 17.



HUndhuvet får nog stryka på foten, Linnros spelar samtidigt.



Dolly Daggers och Bara på låtsas kan båda hinnas med i någon dos, de spelar innan respektive efter Mohammed Ali.



Future Idiots (Millencolins småsyskon?) får dock slåss i både motvind och uppförsbacke då Håkan Hellström spelar samtidigt.



Ja, det var min tidsoptimistiska genomgång av Patrik Nilssons tips. Undrar om herr Nilsson själv ska närvara då hans stalltips spelar? Vi får hoppas, det var alltför längesedan man fick hälsa på grabben. Dricker han öl nuförtiden? I så fall bjuder jag på en!

2011-06-01 @ 18:06:27
Postat av: P

Tror inte Patriks profetia om Amy´s Ashes slog in. Det var inte mycket folk där alls och diskanten var på tok för hög. Och ljudet var inte alls så bra. Jag orkade med tre låtar.

2011-06-03 @ 18:27:42
Postat av: /M

Jag passerade dem på väg från This Is Head till lägenheten, det lät väl sådär. Jag stannade till någon låt, måste ha varit precis i början.



Snart Håkan!

2011-06-03 @ 22:50:56
Postat av: /M

Old Panda Days imponerade på demoscenen, dem hoppas jag få chansen att se snart igen. Gärna ett lite längre set desssutom, låt oss säga 40-45 minuter. Varför inte inne på Markan eller P23?

2011-06-05 @ 11:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0