Duell 3: The Moniker vs Linda Pritchard

Oj, här är det en som lyssnat på Mika och Beatles. Trumpeter möter hörselgångarna och falsettsång. Är det Rongdal-bröderna som gör comeback? Nej, han heter Daniel Karlsson och har varit med i "Idol". Det kanske kan hjälpa honom? Ohlalaohla sjunger han, är det Rit-Ola som det sjungs om, nej det tror jag inte, han är väl inte religiös? "Oh my god" heter låten och är ganska käck i sin ton men sådana här bidrag brukar sluta i Andra chansen.

Rödhåriga Linda Pritchard har också varit med i tävlingen tidigare (vilken överraskning). Hon sjunger en sån där gräslig ballad som jag inte får något grepp om. Lite Nightwish, lite Celine Dion. Ja, hon sjunger ut, galer rätt bra. Och har det gått vidare några ballader i tävlingen egentligen? Om inte så borde denna ha lite chans, men det tänker kanske inte tv-publiken på.

65/35 till Lindas fördel säger jag ändå. Glatt och stompigt förlorar mot dramatiskt och "storslaget".

Kommentarer
Postat av: /M

"Och har det gått vidare några ballader i tävlingen egentligen?"

Ptja, Nicke Borg drog ju inte direkt till med någon Backyard-dänga precis. Här håller jag på The Moniker, även om det inte är originellt för fem öre (Mika + Beatles som sagt), men å andra sidan... vad i MF är egentligen originellt och nyskapande? Mall 1A, typ.

2011-03-03 @ 13:18:03
Postat av: P

Nej, men någon renodlad kräkballad har väl inte gått vidare än. Bara Daniel får igång rullbandet (hoppas inte den är gjord av de som gjord rulltrapporna i Hässleholm bara) så blir det en hård batalj...



Efter att The Moniker bara gick vidare till Andra chansen trodde jag ju stenhårt på han men nu börjar jag vackla...

2011-03-03 @ 14:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0