Duell 2: Loreen vs Sara Varga

Loreens "My heart is refusing me" är en liten klubbdänga som låter lite Toni Braxton fast med lite mer dansfeeling (ej dansband) än ballad. Hon sjunger ut rejält och ingår i Måns Zelmerlöws artiststall. Hon ser dock inte ut som en häst och gnäggar inte om någon heller. Och det här borde fungera utomlands. Låter lite Eurovision över det, på ett bra sätt.

Gitarrplock och lite försiktig vissång visar sig komma från Sara Vargas bidrag som heter precis som en Richard Hobert-film, "Spring för livet". Låter inte alls som Tomas Ledins "(Spring, spring) släpp hästarna fria. Om vi ska fortsätta på hästspåret som jag råkade halka in på i låt 1.

Ganska tantvänligt och P4-vänligt är det som säkert blir en stor Svensktoppenhit, men i det här sammanhanget hoppas jag Vargas resa stannar här och nu för det här tappra försöket att låta lite Winnerbäck och Miss Li.

70/30 till Loreens fördel.

Kommentarer
Postat av: /M

Vinner Sara Varga denna duell, då kan hon nog mycket väl bli 2011 års Marie "one hit wonder" Lindberg a.k.a. den sjungande skolfröknens askungesaga.

2011-03-03 @ 13:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0