Att leva och dö som Christer Paulstrup...

(Christer Paulstrup och Marcus Birro)


Snart beger sig herrarna ut på en landsomfattande turné. Alla frågar sig hur det ska gå. De kommer diskutera Sisters of Mercy, The Mission och Thåström, eventuellt tipsa om cykelmärken och hur man skriver åtta skivrecensioner på en vecka.

Kommentarer
Postat av: /M

Hahaha, jag kan inte sluta skratta. Lysande!



Lycka till på quizet förresten. Jag hoppar ikväll p.g.a. jobb, men kan antagligen vara på plats de två kommande torsdagarna sedan. Jag lovar att hålla tummarna i afton. Håll fananhögt och däcka redan vid 18-snåret!

2010-10-21 @ 13:23:10
Postat av: P

Det gick bra, Nobody, som utgjorde mig med lite hjälp av Henke Henriksson och Rolf Höst (som inte var med i något annat lag). Så lite av äran får de ta åt sig när de klämde ur sig Tommy Nilsson som hade blivit tillfrågad att sjunga i Toto. 19/20 rätt blev det. Missen var Hoffmaestro & Chraa som jag trodde var från Göteborg (ingen stenkoll på dem).

2010-10-22 @ 11:32:44
Postat av: /M

Tråkig musik och DJ på Harrys igår? Hehe. Jag var där en snabb sväng under fredagen. Så jävla tradigt, stod ut typ 1 h. Behållningen var insikten om att det är torsdagarna som gäller.

2010-10-24 @ 14:27:30
Postat av: P

Den insikten fick jag också i går efter att varit där en sväng med syrran och nån annan efter att vi spelat bowling. Några glada pingisspelare hjälpte upp lite men annars hade det varit tristare än trist. Och jäklar vad varmt där var. Det är torsdagar som gäller i framtiden.

2010-10-24 @ 18:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0