Built to Spill i gitarrövningar

Built to Spill
Chili! 18.30

Betyg: 3/5




Doug Martsch bär en missfärgad blå t-shirt och har solglasögon hela konserten. Han ser ut som Inge Präst med glasögon, trots att Doug bara är 41 är han lika gråhårig som Ravanelli eller Glenn Hysén men till den skillnaden att han har munkfrisyr. Hans fyra medmusikanter ser ut som lastbilschaffisar, roddare och en medlem i Loserville. Apropå Loserville, bandets stjärna Jörgen Johansson är hovfotograf för Norran i år och smög in under två sekunder och tog ett kort trots att han var skymd av några dansande damer.

Konserten med Built to Spill innehöll både nytt och gammalt. "Storhetsperioden" fick några sånger tillägnad sig. Sen var det nog, men andra halvan tog sig. Och även om Doug Martsch stod på samma fläck och skakade till sin trimmade gitarr att han till och med lockade fram solen. Det är gott nog, trots att Built to Spill inte spelade min favorit "Sidewalk".


Kommentarer
Postat av: /M

Ja, fan, detta lyfte ordentligt efterhand. Bra inledning och en riktigt bra avslutning. Annars tyckte jag mest att Doug nu påminner om en Bonnie Prince Billy som tagit sitt förnuft till fånga och trimmat skägget ordentligt och lite snyggt. Inte för att det någonsin skulle hända, men...

2010-05-28 @ 12:33:20
Postat av: /M

På tal om Bonnie Prince Billy, för att hamna riktigt OT.



http://www.datamancer.net/fandango/willy&thewalrus.jpg



Vad har han i handen där? Bambupinne som promenadkäpp? :O

2010-05-28 @ 12:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0