Rädda Willy!






En flickfavorit som pratar precis som Peter Forsberg, en gubbe som är som en kombination av en pilsnerfilm och Iprénmannen och slutligen en kvinna med lika svåruttalat namn som det är att hitta anledningen till att hon blivit komiker på "äldre" dar.

Vilka av dessa tre går då till final?

Ja, det är varken "Så ska det låta" eller "How I Met Your Mother" jag sitter och ser på, även om det rent teoretiskt skulle kunna vara det. Minst en person är med i fler än ett program samtidigt. Nej, jag nybörjarskummar lite på familjeunderhållningsprogrammet "Let´s Dance" och hoppas innerst inne att inte alltid den bästa ska vinna. För visst hade det varit kul om en "gubbe av folket" som snickrar något bättre än han dansar och har två vänsterskor på sig hade vunnit hela skiten. Det hade varit dolkstöten för Tv4, alla som vill att den bästa dansaren ska vinna och juryn. Men hur kul och rättvist som helst egentligen.

Det är dags nu Sverige...

Kommentarer
Postat av: /M

Aldrig sett det, kommer aldrig att se det. Samma sak med det där "Stjärnorna på isen", eller vad det heter. Vad är vitsen med avdankade föredettingar eller okända C-kändisar som dansar eller åker skridskor? Poänglöst.



Vad kommer härnäst? Ett program där mer eller mindre kända personer tävlar om att mata hästar på en bondgård? Bygger Lego på tid? Letar upp flest blommor under en promenad? Simmar bäst och snyggast ryggsim under tre längder på badhuset?

2010-03-20 @ 10:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0