En helt vanlig ovanlig söndag

Har nyss sett Björn Ranelid briljera i SVT:s "VM-magasinet" och smått komiskt gå händelserna i förväg genom att gång på gång på gång prata om Tysklands storhet och ibland ta över programmet till Mats Nyströms stora förtret.
Med all rätt. Tyskland var roligt att se i kväll. Tekniskt, snabbt och effektivt. Och det kan man nog även säga om Frisyren Ranelid. Han har onekligen talets och ordets gåva. Och som ingen annan kan han ursäkta sig med att säga sig vara självironisk men ändock få det att låta som om han är värsta skrytmånsen. Imponerande!
Dagens två andra matcher kom onekligen i skymundan. Det har dock varit många hands, målvaktstavlor och röda kort hittills i turneringen. Som om spelarna är överdrivet nervösa, tar dåliga beslut, fumlar och tar vatten över huvudet.
Själv har jag också spelat fotboll i eftermiddag. Eller ursäkta, försök till att spela fotboll. Dagens Waff-match mot Röke slutade med en överraskande 1-4-förlust. Det bjöds på duckningar vid hörnor, målvaktstavlor och gula kort. En medioker insats där tankarna var på annat håll och spelet inte stämde alls. Ungefär som Australien i kväll.
I morgon börjar min semester, det blir Danmark-Holland som den stora matchen att se. Dessutom packning och fixa några ärenden inför Sicilien-semestern på tisdag. Och fylla mp3-spelaren med lite ny musik. Kanske nya Kent-singeln också?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0