Jag hade varit miljonär om jag följt Paul...

Pauls senaste tips – lika korrekt som vanligt.

Bläckfisken är en mästare på att tippa. En väldigt utstuderad artikel i Aftonbladet påpekar att man blivit miljonär om man följt Pauls råd och från början satt 2500 kronor (!) på Tysklands matcher och sedan bara tagit hela vinsten och insatsen och bara fortsatt, på fem vinster och två förluster.

Det är egentligen helt osannolikt att en person, således även varelsen bläckfisken, med ren slantsinglingsprincip kan gissa rätt sju gånger i rad. Det går bara inte. Tänk om du spelade roulette och valde mellan rött och svart och fick rätt sju gånger på rad. Mer tur än skicklighet, förmodligen.

Nu återstår bara finalen Spanien-Nederländerna (Holland, om ni inte fattar riktigt) och bläckfisken har naturligtvis tippat Spanien. Så antingen vinner Spanien eller så ska bläckfisken Paul hålla sig till att tippa Tysklands matcher.
Se detta således som en bonus, och hämta ut din miljon innan du satsar några pengar på Spanien...


Kommentarer
Postat av: /M

Tur att man inte satte på Spanien, det var faktiskt ett kryss som hade kammat hem potten. Dock vann Spanien i förlängning, men det hade inte hjälp hos bookmakern. 0,5 rätt, snällt räknat, kan emellertid Paul få för finalen. Inte så illa pinkat av Bläcka-Palle, allt som allt detta VM.

2010-07-12 @ 11:17:28
Postat av: P

Nej, men samtidigt kan man säkert hitta spel på vem som skulle vinna slutligen. Bläckfisken kunde ju inte tippa kryss, men jag förstår vad du menar.



Kan dock bara konstatera att han var en duktig tippare med samtliga rätt.

2010-07-12 @ 16:58:52
Postat av: /M

MFF värvade Paul i morse i hopp om att kunna öka kapitalet ytterliga, detta genom att spela på resterande omgångari allsvenskan. Dyraste djurvärvningen nägonsin, 65 kg ostron och ett akvarie på 150 liter.

2010-07-13 @ 13:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0