Aj, aj Paraguay - del 2

SVT måste ta och sända sina programledare och kommentatorer till "Bubblan" och vila upp sina röster.
Allt vrålande och tjoande har satt sina spår.

Mats Nyström, den lugne och glade programledaren, var den under VM som blev hårdast drabbad. Han måste vrålat i sin ensamhet för när VM-magasinet väl skulle sändas för någon vecka sedan var rösten slut (vilket kunde antydas kvällen innan). Stämbanden hade "gått av". Han fick ta paus från sitt VM-sändande några dagar.

Glenn Strömberg har också varit sjukskriven en kort tid under VM. Han ersattes av Tony Gustafsson.

Nu är jag lite oroligt för skrikarnas skrikare Chris Härenstam (ja, han är släkt med Magnus). Han galer som en stucken gris varenda gång det luktar målchans. På ett sätt som är något mer ärligt än det mer sökta galandet som Jesper Hussfeldt anammar i Tv4.

Och i dag hade den gode Chris belägg för sitt skrikande. Till och med Glenn Strömberg vrålade i kapp.

Allt medan Patrick Ekwall och Olof Lundh är inne på sitt tolfte spa-äventyr och sin sjätte (?) whiskeyflaska var, där på hotellet de sänder ifrån högst sporadiskt. Där har de varit i minst två månad och busat, bloggat och sänt litta inslag. Tv4 har onekligen bättre personalvård. Det är nog enda gången SVT behöver kolla in vad sina kollegor gör bättre än dem själva.

För Paraguay-Spanien var en mycket märklig och sanslös tillställning och match, kan ju inte säga att Spanien imponerar, men snygg framspelning av "Anders" Iniesta vid målet, som Beckham-klonen Villa slog in via de bägge stolparna. Och lag som inte kan göra mål, inte ens på straff, läs Paraguay och Ghana, får i slutändan ge sig. Kanske rätt ändå på något sätt, fotboll går ju ut på att göra mål... Samtidigt kan jag inte låta bli att tycka synd om både Paraguay och Ghana. De var ju de moraliska vinnarna, och hade de bara kunnat slå straffar mer kyligt.




Kommentarer
Postat av: /M

Glenn Strömberg var dock "sjuk" enligt en sportkrönikör på en av de två stora kvällsdrakarna. "Sjuk" i detta fall ska ha inkluderat lite för mycket av det goda. Lite som Ekwall & Lundh när de gick loss med vuvuzelan, men tio gånger värre. Men det är enligt kvällspressen, men ingen rök utan eld...

2010-07-04 @ 12:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0