Tack Findus

Julen är räddad! För er som inte vill plåga spisen och stöka till det med grytor, disk och elände, eller kanske bara inte har råd att gå ut och äta julbord på någon dyr krog är lösningen här. Jultallrik som mikromat. Klar på sju minuter. OBS! Den finns bara i begränsad upplaga, så skynda, skynda.

Grabba en löksillsburk också i förbifarten så har ni det "kalla" klart. Skit i den kallrökta laxen, det finns risk att nån förvandlar den till förrätt under mellandagarna utan din vetskap...
Förresten, tack Mauro Scocco för tipset! "Till dom ensamma" tonsätter jultallriken.
Hela TRE köttbullar och TVÅ prinskorvar och så pass lite Janssons och brunkål. Det är ju till och med mindre än de stöddiga gubbarna åt på årets julbord på Hovdala Slott. De verkade se det som en tävling att äta så lite som mölljigt (tog bara två gånger och blandade kallt och varmt = amatörer), sen hånade de mig för att jag åt två kalla tallrikar och en varm. Gubbar! Se och lär! Ingår förresten den fina blå skålen till risgrynsgröten? Vad kostar kalaset? Bege er till ICA Kvantum i Hässleholm för att få svaren!


Efter lite efterforskning så ingår nog varken den fina blå skålen till risgrynsgröten. Tyvärr verkar det inte ingå några färger, smak, eller fasthet i maten heller (se bilden ovan till höger). Kanske lika bra att mixa alltsamman i en elfenbensvit mixer från OBH Nordica och smälla i sig det som en julsmoothie eller julgrogg. Mixern står ju mest och dammar annars. Eller hur?

Kommentarer
Postat av: /M

WTF?! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Men visst, Ragnar lär väl överge den obligatoriska korven för en jultallrik.

2010-12-20 @ 23:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0