Tre bra låtar

Damon Albarn och kompani smyger ut en ny singel. Gratis på sin hemsida. Inte så dum alls, lite skillnad mot Gorillaz. Du vet väl om att Gruff Rhys är refrängsångare på en låt på den plattan.



West Side Fabrications nya fynd. En riktig bilåkarlåt till video.



Lägg märke till den indie-korrekta Mr Bean-dansen från Brooklyns svar på Nordpolen.



Kommentarer
Postat av: /M

Ja, Blurs låt är inte alls dum.



Låten med The Drums är väl inte så ny annars? Jag kollade i min mapp. Hittade påbde singelversionen och en mix av den, skapade 2010-02-17, å då måste jag har råkar hitta dem. Över 2 månader sedan. Likväl bra för det.

2010-04-22 @ 06:24:10
Postat av: /M

Härliga stav- och skrivfel där, men jag har bara sovit 3 h eller något i natt. Och snart är det jobb. Quizet lär gå åt helvete p.g.a. det, Bagar-Leffe får nog väcka mig i halvtid, hehe.

2010-04-22 @ 06:26:07
Postat av: P

Ja, tror den är ny singel i Sverige, eller nåt. De spelade den i P3 Musik med Spellistan i fredags. Var "tvungen" att hitta en låt till som jag snabbt kom på. Lovar att gräva djupare nästa gång, och då ska det förhoppningsvis vara något som inte släppts, hörts eller spelats någonstans...



Bagarleffe är rätt slö på torsdagarna, står mest med två fingrar i luften, tar betalt för två Staropramen och häller upp en och sen snackar skit med sitt crew. Det är nog framförallt fredag och lördag han tar sin obligatoriska väckarrunda vid halv tre.



Måste vara vår tur på quizet nu.

2010-04-22 @ 08:40:43
Postat av: /M

Jag bifogar länk till en brta mp3-sida. Där har jag hittat många guldkorn. Finns en hel del svenskt, men framför allt utländskt. Singlar, albumspår, demos etc.



När du söker så sök artist + titel eller ord av titel. Eller bara artist om det är någon du vill ha mycket med. Där som jag hittade ett par versioner av The Drums låt för 2 månader sedan. Läste i NME idag att det bara är 1 månad sedan den släpptes i England... så den sidan är fin, den har jag kört med för enstaka låtar i något år nu.

2010-04-22 @ 16:15:18
URL: http://www.mrtzcmp3.net/
Postat av: /M

Kolla in den länken, massa artister som promotar med gratis singlar, EP's, albumspår m.m. Fick nys om det via PSL.



Bad Veins har en fin låt uppe.

The Radio Dept Light, typ. Inte illa:

http://rcrdlbl.com/artists/Bad_Veins/music



Thee Oh Sees är också fina.

4 låtar, "I was denied" är svinbra.

http://rcrdlbl.com/artists/Thee_Oh_Sees/music



Där har vi att leka med på den sidan. En satans guldgruva ju. Bara att lägga udner favoriter och ha regelbunden koll på.

2010-04-22 @ 19:23:19
URL: http://rcrdlbl.com/artists

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0