Dagens näst bästa aprilskämt




Norrlänningar har humor. En prestigelös fotbollspelare/skådis från Umeå ställde givetvis upp på att visa nyllet inte en gång utan fyra med olika "fruar". Har dock något vagt minne att detta skämt har funnit i antingen Kristianstadsbladet eller Norra Skåne något år, men då var det bara på två bilder en snubbe var med på.

Det verkar av kommentarer, sms till honom, ja till och med hans farsa som blev chockad, blivit något av ramaskri över landet.

Och många blev arga på honom, "visa ansvar", "tänk inte bara på dig själv", osv.

Sånt är ju minst lika roligt som skämtet, att folk inte fattar, trots att flera avslöjat skämtet...

Dessutom var det samma unge på alla bilderna. Men "fadern" har dock inte blivit "father of a son" på riktigt.

Att glo på alla nyfödda ungar och de som visar upp dem är dagens höjdpunkt för många. Dessa sidor är viktiga och här får inget gå fel. Folk på arbetsplatser måste kommentera detta varje dag. Ser de för glada ut är det fel, är de sura är det inte bra och är det någon man känner försöker alla lista ut.


Kommentarer
Postat av: /M

Fast jag undrar hur många det var som bara låtsades bli upprörda och spela dumma i kommentarerna? Alltså att de visste om att det var ett skämt, men ändå ville trissa andra. Men en och annan lättlurad stackare fanns det säkert på riktigt där med.



Liraren som blev arg för att "pappan" kanske nu skulle blåsa Försäkringskassan på fyra gånger så mycket bidrag, pappadagar m.m. var säkert inget troll. Troligen en sniken skattebetalare. Hehe.

2010-04-02 @ 14:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0