Alla måste tycka till om ALLT!

Varför måste i princip varenda skrivande "journalist" TVUNGET framställa just sin åsikt till varje "uppmärksammat" program som visas på tv, i form av en krönika, ett inlägg osv. Jag blir bara så trött, varför kan de inte gräva fram något annat att skriva om eller tycka till om. De gör det bara för tyckandets skull, och tar det alternativ som folket mest vill läsa. Det brukar hända med jämna mellanrum. Efter Michael Jacksons död var alla tvunga att skriva av sig, oavsett om de gillade hans musik eller inte. Om de hört hitsen eller bara sett nån video.

Det finns onekligen hur många andra exempel som helst, "Här är ditt liv", "Svenska Hollywoodfruar", "Färjan", "Idol" osv. Här ska det tyckas; sågas, klagas och förlöjliga. Aftonbladet har varje dag "förhandsklipp" från programmen eller artiklar om vad som kommer hända. Det räcker att läsa om programmen istället för att se dem.

Robert Aschbergs intervju med Anna Anka var verkligen ett lågvattenmärke av större mått. Extrainsatt och allt! Wow! Hur kunde du Robban? Så pinsam, oseriös, röd i huvet och tagen av stundens allvar! I TV8 iof och inte i Se-och-hör-TV. Du kommer aldrig få Stora journalistpriset om du tramsar dig så här. "Vilken är den bästa isen?" "Du är sensationell!" Vem som helst hade gjort en bättre intervju. Hade han varit likadan mot en seriös manlig gäst hade han troligtvis fått göra något annat. Jag har själv bara sett några glimtar från berörda program. Tyckte själv den där hemmafrun med kaffe-efternamn var rolig. Hon "stageade" (satte in medhavda krukväxtor i kök och vardagsrum för att trissa upp priset) hus som hennes man förmedlade och fick några hundra dollar som hon sa att hon själv tjänade och sprang i väg till banken och satte in. Sen överraskade hon familjen med att köpa ett kylskåp, fyllt med livsmedel med E-nummer, för sina "egna pengar". Och var så glad. Hennes barn blev nog glada för stunden, men tror inte det berodde på det fina kylskåpet som den pimpinetta blondinen till hemmafru släpat hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0